Life coaching

Iedereen loopt in zijn leven weleens tegen situaties aan die lastig zijn. Waar je niet zomaar een oplossing voor vindt of waar je niet zomaar tot een beslissing komt. Voorbeelden zijn onder meer: je hebt het niet meer naar je zin op je werk maar durft de stap niet aan om een andere baan te zoeken, je kind is aan het puberen en soms weet je je geen raad hoe daar mee om te gaan, je hebt ruzie met een familielid en weet niet hoe dit op te lossen. Kortom, levensvragen waar je alleen niet uitkomt en waar je met een professional over wilt sparren.

Vaak kom je wel uit dit soort vragen door er met familie of vrienden over te praten. Maar regelmatig blijven deze gesprekken bij goedbedoelde adviezen of kom je niet verder en blijf je in hetzelfde kringetje draaien. Soms ook géneer je je om je probleem te bespreken, schroom je  om hulp te vragen of is er niemand in je omgeving bij wie je terecht kunt.

Dan is het raadzaam om met een professional te gaan praten.  Ik kan je helpen het probleem uit te diepen, oplossingen te onderzoeken, besluiten te nemen en ondersteuning te geven bij de uitvoering daarvan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt